Steun ons en help Nederland vooruit

Publicaties

Nieuwe raadsperiode

Beste lezer,

Voor de komende vier jaar heeft D66 drie zetels in de raad, een zetel minder dan de afgelopen periode. Dat betekent dat Josien, Annelous en Pieter zijn gekozen voor de gemeenteraad en op 29 maart officieel zijn geïnstalleerd. Daarnaast zal in de komende weken Zinho worden voorgedragen als burgerraadslid en mogelijk wordt ook Danique burgerraadslid. Zo krijgt D66 een fractie met een mooie mix van ervaring en jong talent.

Het is jammer voor velen van ons dat we een zetel minder hebben dan de vorige keer. De afgelopen vier jaar is door de fractie en de wethouder heel veel bereikt voor Capelle. Ook in de campagne is er door veel leden hard gewerkt, met veel energie en voor een goed resultaat. Op bijeenkomsten en verkiezingsmarkten, door te canvassen en te flyeren. Soms heel zichtbaar, maar vaak ook achter de schermen. Hartelijk dank voor die enorme inzet. De nieuwe fractie en het bestuur waarderen dat zeer.

De kiezer heeft gesproken op 21 maart, maar in ons optimisme heeft dit ons niet geschaad. De nieuwe fractie zal de komende vier jaar hard aan de slag gaan om zoveel mogelijk te realiseren van wat wij in ons programma hebben beloofd. Dat is wat u van ons mag verwachten en dat is wat wij samen met uw steun voor elkaar zullen krijgen.

                     Namens de fractie,                       Namens het Bestuur,

                     Pieter Holkamp                             Hans van den Brule

                     fractievoorzitter                            afdelingsvoorzitter

Gepubliceerd op 14-04-2018 - Laatst gewijzigd op 22-11-2018