Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

In gesprek met Minister Wouter Koolmees

Maandag, 12 maart 2018 in Capelle aan den IJssel

Wouter Koolmees, D66 minister van sociale zaken en werkgelegenheid, komt op 12 maart naar het Isala Theater. Koolmees is een geboren en getogen Capellenaar. Vanaf 19.45 uur gaat Wouter Koolmees samen met oud-wethouder Josien van ...

Wouter Koolmees, D66 minister van sociale zaken en werkgelegenheid, komt op 12 maart naar het Isala Theater. Koolmees is een geboren en getogen Capellenaar. Vanaf 19.45 uur gaat Wouter Koolmees samen met oud-wethouder Josien van Cappelle het gesprek met de aanwezigen aan over de vraag waarom het verstandig is om ook bij lokale verkiezingen op een landelijke partij te stemmen.

Wouter Koolmees zal een korte inleiding geven aan de hand van zijn portefeuille als minister. Vervolgens kunnen aanwezigen vragen stellen aan de D66’ers, die graag het gesprek aangaan. Gezien de komende gemeenteraadsverkiezingen is het goed om nog eens kritisch te kijken naar de voor- en nadelen van een partij zoals D66 die zowel landelijk als lokaal actief is. Het thema is ook actueel door de opkomst van lokale partijen bij gemeenteraadsverkiezingen. Ook andere lokale kandidaten van D66 zullen aanwezig zijn om het gesprek te voeren met de Capellenaar.

12 maart

19.15

Isala Theater, Stadsplein 5