Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 11 november 2021

Pieter Holkamp maakt ruimte voor opvolger

De fractievoorzitter van de D66 Capelle, Pieter Holkamp, zal zijn functie met onmiddellijke ingang neerleggen. Om zo ruimte te maken voor opvolger Zinho Schelkers, die ook lijsttrekker is voor D66 Capelle bij de verkiezingen voor de gemeenteraad in maart 2022. 

Pieter Holkamp zegt daarover: “Het is nu nog 4 maanden tot aan de gemeenteraadsverkiezingen. Daarmee is het moment is gekomen om meer taken over te dragen aan mijn opvolger. Ik wens hem daarbij veel succes.”

Na meer dan 8 jaar fractievoorzitter te zijn geweest zal Pieter Holkamp de periode tot de gemeenteraadsverkiezingen volmaken als raadslid. Zinho Schelkers is nu bijna 3 jaar lid van de gemeenteraad en eerder dit jaar door de leden tot lijsttrekker verkozen voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Zinho Schelkers over deze wissel: “Pieter heeft D66 jarenlang op integere wijze geleid met veel mooie resultaten. Ik kijk er naar uit om als fractievoorzitter deze lijn door te trekken met hopelijk nog meer goede resultaten voor de Capellenaar

Deze wissel van fractievoorzitters geeft de mogelijkheid om het werk van de fractie en de campagneactiviteiten goed op elkaar af te stemmen.”

Het D66 afdelingsbestuur bedankt Pieter voor zijn inzet als fractievoorzitter afgelopen jaren en wenst Zinho veel succes als fractievoorzitter.