Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 20 augustus 2020

Feestelijke opening van het politieke jaar gaat niet door

Helaas moeten we de feestelijke opening van het politieke jaar dit jaar skippen. Door de negatieve ontwikkeling rondom Covid-19 is het verstandiger dit evenement niet door te laten gaan. Aan gastheer Sparta heeft het zeker niet gelegen, maar in de politiek draag je nog een extra verantwoordelijkheid.
D66 organiseert traditiegetrouw dit evenement voor de hele Capelse politiek. Het maatschappelijke middenveld wordt altijd hiervoor uitgenodigd. Volgend jaar gaan we het zeker weer organiseren.
De opening van het politieke jaar is altijd een mooie gelegenheid om bij te praten, nieuwe plannen te delen en ook zorgen te bespreken. Dat kan nu niet. Als u zaken met ons wil bespreken of onder de aandacht wil brengen dan kan dat door ons te contacten via info@d66capelleaandenijssel.nl.