Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 26 november 2018

D66 op wijkbezoek in Fascinatio

Op donderdag 29 november gaat de Capelse fractie op bezoek in de wijk Fascinatio. Dit bezoek is een uitstekend moment voor bewoners en bedrijven in de wijk om kennis te maken met de fractie. Om 15.00 maakt de fractie een wandeling door de wijk, u bent van harte uitgenodigd om mee te wandelen. Naast deze wandeling gaat de fractie ook op bezoek bij verschillende organisaties in Fascinatio. Uiteraard is er ‘s avonds de mogelijkheid om de fractievergadering bij te wonen.

Programma:

14.00 Bezoek aan de Wonderwind

15.00 Rondwandeling door Fascinatio

16.15 Bezoek Turn-Around sportvereniging

17.15 Bezoek inloophuis de IJssel en inloop supermarkt

18.30 Eten

20.00 Vergadering in het nieuwe buurthuis