Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 16 januari 2018

Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2018

Begin december 2017 is de definitieve kandidatenlijst van D66 Capelle aan den IJssel vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Er staan vertrouwde gezichten op, maar ook veel nieuwe, jonge kandidaten. De lijsttrekker is Pieter Holkamp, al eerder dit jaar door de leden gekozen. Hij wordt op plaats twee gevolgd door Josien van Cappelle, op dit moment wethouder. Raadslid Annelous van der Klauw staat op plaats drie. Pieter Holkamp is blij dat veel kennis en ervaring behouden blijft voor de komende raadsperiode. De nieuwe kandidaten brengen daarnaast andere kennis, ervaring en energie in de partij wat bijdraagt aan een veelzijdige fractie.

De kandidatenlijst is als volgt:

 1. Pieter Holkamp
 2. Josien van Cappelle
 3. Annelous van der Klauw – Cornet
 4. Zinho Schelkers
 5. Danique Wolffenbuttel
 6. Henk Tiesma
 7. Wolf van Buuren
 8. Cilay Ă–zdemir
 9. Jasper Hooijkaas
 10. Catherine Theissens
 11. Hans van den Brule
 12. Rob Roodenrijs
 13. Wim van den Bremen
 14. Jos Benard

Wij kijken uit naar de verkiezingen en werken toe naar een mooie uitslag!