Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 12 november 2016

Plaatsing D66 zwerfboekenkast: 30 november in De Harp

Er was eens…… Houdt u ook zo van lezen? Dat is mooi! Zou het niet leuk zijn als veel meer mensen de mogelijkheid krijgen het plezier van lezen te ontdekken? Binnenkort kan dat!
Want lezen is niet alleen leuk, maar ook leerzaam en het stimuleert de taalontwikkeling.
D66 Capelle wil meer mensen de mogelijkheid geven op een eenvoudige manier met lezen kennis te maken. Daarom hebben wij ons ingezet om enkele zwerfboekenkastjes in Capelle neer te zetten. De kastjes zijn gemaakt door leerlingen van de praktijkschool en staan vol met allerlei soorten boeken.
Het concept is eenvoudig: je plaatst een boek in het kastje en neemt zelf een boek uit het kastje mee. Zo staan er telkens verschillende boeken in het kastje. Niet alleen leuk om zelf een nieuw boek te lezen, maar ook leuk dat jouw boek door vele anderen kan worden gelezen.
En dat zonder kosten!
Het zwerfboekenkastje staat in De Harp, het buurtcentrum in ’s Gravenland.
Op 30 november om 13:30 uur gaat dat in gebruik genomen worden door wethouder Josien van Cappelle. U bent van harte welkom om daar bij aanwezig te zijn en uiteraard een boek uit te zoeken. Neemt u dus een eigen boek mee om terug te plaatsen.

Adres De Harp:
Jan de Geusrede 39f
2901 CN Capelle aan den IJssel